• Despre clipurile video cu femei

  Am tot observat si sunt sigur ca nu sunt singurul, ca in ultimul timp, majoritatea artistilor aleg sa se foloseasca in videoclipurile lor de femei frumoase care sa apara imbracate cat mai sumar, asta doar pentru a atrage publicul. Nu stiu daca este cea mai buna solutie, dar cu siguranta prinde, totii copiii urmaresc aceste materiale video doar pentru a admira frumusetea divelor prezente acolo si nu isi pot lua ochii de la corpul lor perfect si atent lucrat la sala. Chiar daca versurile nu au nici macar cea mai mica legatura cu ceea ce apare in videoclip, artistii investesc bani grei pentru astfel de productii si se pare ca nu este o investitie inutila, de cele mai multe ori videoclipul fiind tinta principala a celor care asculta piesa respectiva.

  Calitatea pieselor au scazut considerabil, iar acest lucru se poate observa cel mai bine in topurile muzicale, acolo unde primele locuri sunt ocupate de melodiile in care femeile sunt imbracate foarte putin sau deloc, ori au versuri cu tenta sexuala. Daca inainte nu se ascultau deloc astfel de melodii, acum publicul a inceput sa adore muzica perversa si artistii stiu asta, de aceea scot pe banda rulanta piese cat mai slabe si le ofera ascultatorilor ceea ce ei cer. Daca nu s-ar asculta mizeriile care sunt ascultate acum, cu siguranta s-ar da un refresh la piata muzicala din tara noastra si nu numai.

  Pe langa acest lucru, romanii se inspira tot mai mult din occident, iar acest lucru nu ar fi unul negativ daca ar lua partile bune de acolo si le-ar importa la noi in tara. Manelele din strainatate sunt defapt muzica de radio din Romania.


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: