• Datingul dupa 30 de ani

   

  Dupa ce ai implinit varsta de 30 de ani, lucrurile incep sa se schimbe putin. Vei avea un avantaj mult mai mare decat atunci cand erai sub aceasta varsta. Trebuie sa fi invatat mai multe lectii de-a lungul celor 30 de ani. Iti voi prezenta cateva lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti pana la varsta de 30 de ani.

   

  In primul rand va trebui sa stii ce vrei. Probabil ca ai trecut prin diverse relatii pana la aceasta varsta. Acest lucru te-a facut o persoana mai matura care nu mai pune accent pe lucrurile din adolescenta. La o astfel de varsta lucrurile se schimba destul de mult. Dupa 30 de ani trebuie sa ai o idee clara cu privire la ceea ce cauti. Nu ar trebui sa te temi de alegerile pe care le vei face.

   

  Exista o sansa foarte mare ca pana la 30 de ani sa-ti dai seama ca dragostea ca-n povesti nu exista. Exista o posibilitate foarte mare ca sa fi trecut peste faza acestui tip de dragoste. Lucrurile se schimba destul de mult dupa varsta de 30 de ani si ajungi sa constientizezi unele lucruri. Nu va trebui totusi sa devii rece si prevazator. Daca vei proceda in acest fel, vei indeparta oamenii din jurul tau.

   

  Un alt aspect pe care ar trebui sa-l stii pana la aceasta varsta este ca e foarte bine sa traiesti singur. Nu vei avea neaparata nevoie de o anumita persoana alaturi de tine. Nu este nici o tragedie daca pentru o perioada de timp traiesti singur. Ideal ar fi ca dupa o despartire sa nu te arunci imediat intr-o alta relatie. Relatiile construite pe baza de suferinte si frustrari mai vechi nu au sanse mari de izbanda.

   

  Pana la 30 de ani ai tolerat destul de multe, dupa aceasta varsta in schimb lucrurile se schimba destul de mult. Acum stii destul de bine cum se alege bobul de neghina si iti vei face mult mai usor ordine in viata. Vei sti ca cel mai important lucru este sa te iubesti pe tine. De asemenea, dupa varsta de 30 de ani datingul va deveni mai amuzant. Nu ar trebui sa-ti pierzi entuziasmul adolescentei pe masura ce inaintezi in varsta. Datingul devine mai amuzant pe masura ce anii trec. Multe relatii sunt destul de grele la inceput, dar pe masura ce trece timpul ele devin mai amuzante si va veti obisnui cu ele

   


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires de cet article


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :