•  

  Dupa ce ai implinit varsta de 30 de ani, lucrurile incep sa se schimbe putin. Vei avea un avantaj mult mai mare decat atunci cand erai sub aceasta varsta. Trebuie sa fi invatat mai multe lectii de-a lungul celor 30 de ani. Iti voi prezenta cateva lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti pana la varsta de 30 de ani.

   

  In primul rand va trebui sa stii ce vrei. Probabil ca ai trecut prin diverse relatii pana la aceasta varsta. Acest lucru te-a facut o persoana mai matura care nu mai pune accent pe lucrurile din adolescenta. La o astfel de varsta lucrurile se schimba destul de mult. Dupa 30 de ani trebuie sa ai o idee clara cu privire la ceea ce cauti. Nu ar trebui sa te temi de alegerile pe care le vei face.

   

  Exista o sansa foarte mare ca pana la 30 de ani sa-ti dai seama ca dragostea ca-n povesti nu exista. Exista o posibilitate foarte mare ca sa fi trecut peste faza acestui tip de dragoste. Lucrurile se schimba destul de mult dupa varsta de 30 de ani si ajungi sa constientizezi unele lucruri. Nu va trebui totusi sa devii rece si prevazator. Daca vei proceda in acest fel, vei indeparta oamenii din jurul tau.

   

  Un alt aspect pe care ar trebui sa-l stii pana la aceasta varsta este ca e foarte bine sa traiesti singur. Nu vei avea neaparata nevoie de o anumita persoana alaturi de tine. Nu este nici o tragedie daca pentru o perioada de timp traiesti singur. Ideal ar fi ca dupa o despartire sa nu te arunci imediat intr-o alta relatie. Relatiile construite pe baza de suferinte si frustrari mai vechi nu au sanse mari de izbanda.

   

  Pana la 30 de ani ai tolerat destul de multe, dupa aceasta varsta in schimb lucrurile se schimba destul de mult. Acum stii destul de bine cum se alege bobul de neghina si iti vei face mult mai usor ordine in viata. Vei sti ca cel mai important lucru este sa te iubesti pe tine. De asemenea, dupa varsta de 30 de ani datingul va deveni mai amuzant. Nu ar trebui sa-ti pierzi entuziasmul adolescentei pe masura ce inaintezi in varsta. Datingul devine mai amuzant pe masura ce anii trec. Multe relatii sunt destul de grele la inceput, dar pe masura ce trece timpul ele devin mai amuzante si va veti obisnui cu ele

   


  votre commentaire
 • Am tot observat si sunt sigur ca nu sunt singurul, ca in ultimul timp, majoritatea artistilor aleg sa se foloseasca in videoclipurile lor de femei frumoase care sa apara imbracate cat mai sumar, asta doar pentru a atrage publicul. Nu stiu daca este cea mai buna solutie, dar cu siguranta prinde, totii copiii urmaresc aceste materiale video doar pentru a admira frumusetea divelor prezente acolo si nu isi pot lua ochii de la corpul lor perfect si atent lucrat la sala. Chiar daca versurile nu au nici macar cea mai mica legatura cu ceea ce apare in videoclip, artistii investesc bani grei pentru astfel de productii si se pare ca nu este o investitie inutila, de cele mai multe ori videoclipul fiind tinta principala a celor care asculta piesa respectiva.

  Calitatea pieselor au scazut considerabil, iar acest lucru se poate observa cel mai bine in topurile muzicale, acolo unde primele locuri sunt ocupate de melodiile in care femeile sunt imbracate foarte putin sau deloc, ori au versuri cu tenta sexuala. Daca inainte nu se ascultau deloc astfel de melodii, acum publicul a inceput sa adore muzica perversa si artistii stiu asta, de aceea scot pe banda rulanta piese cat mai slabe si le ofera ascultatorilor ceea ce ei cer. Daca nu s-ar asculta mizeriile care sunt ascultate acum, cu siguranta s-ar da un refresh la piata muzicala din tara noastra si nu numai.

  Pe langa acest lucru, romanii se inspira tot mai mult din occident, iar acest lucru nu ar fi unul negativ daca ar lua partile bune de acolo si le-ar importa la noi in tara. Manelele din strainatate sunt defapt muzica de radio din Romania.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique